Spa-hoidot

Ota yhteyttä ›

Hemmottelevat spa-hoidot Turun sydämessä

Varaa itsellesi hemmotteleva spa-hoito ja hetki luksusta arjen keskelle. Voit tulla nauttimaan day spa -hetkestä Turun keskustaan myös vaikka ystäväsi tai puolisosi kanssa.

BLISS kasvo- ja vartalohoito 179 €

Rentouttava spa-hoito, jossa tehdään ihotyypin mukainen kasvohoito pitkällä hieronnalla sekä valinnan mukainen spa-hoito vartalolle. Tämä hoitopaketti vapauttaa sinut 2,5 tunniksi irti arjesta. BLISS on myös ihana lahjaidea.

Hot Stone kuumakivihieronta 79 €

Lämpimillä basalttikivillä tehtävä lihaksia ja mieltä rentouttava hieronta.

Aromahieronta 79 €

Eteeristen öljyjen ja lempeän hieronnan yhdistelmä, joka vähentää stressiä ja rentouttaa.

Bambuhieronta 79 €

Bambukeppien ja öljyn avulla tehtävä kokonaisvaltainen hieronta kasvoista jalkapohjiin, toiveen mukaan joko kevyt tai tehokkaasti lihasjumeja avaava hoito.

Shiatsu 90 €

Shiatsu on japania ja tarkoittaa peukaloilla painamista. Shiatsu on sukua akupunktiolle ja siinä seurataan kehon meridiaaneja. Tätä japanilaista hierontaa tehdään useimmiten pehmeän oloasusi ja pyyhkeiden läpi painaen, keinuttaen, venyttäen jne. Joko hoitopöydällä tai lattialla futon-patjalla. Pyydä paikan päällä rauhoittava&rentouttava tai analysoiva ja hoitava tyyli. Ota oloasusi (collegeasu, trikoot tms.) ja väljät sukat tai varvassukat mukaan.

Intialainen päänhieronta 30 min 36 € 45 min 48 €

Sopii stressin poistoon ja rentoutumiseen, auttaa niska-hartiaseudun kireyteen, rentoutumiseen, päänsärkyyn ja ihan vaan hemmotteluksi. Ihastu tähän rentouttavaan hoitomuotoon!

Palveluihimme kuuluu myös klassinen hieronta ja vartalohoitoja.

Varaa aikasi täältä

Kasvojen ylelliset spa-hoidot

Nämä ihanat hoidot tarjoavat rentoutumista ja hyvää oloa. Palvelemme Turun ytimessä.

4 layer facial 85 €

Neljän ylellisen naamion hoito, joka on loistava valinta kuivalle iholle kosteuttamaan sitä syvävaikutteisesti. Hoidon tuloksena on välittömästi syväkosteutettu, hyvinvoiva iho sekä rentouttava hoitoelämys. Hoidossa käytetään laadukasta Repechage-ihonhoitobrändiä.

Vita Cura 85 €

Vita Cura on 5-osainen kiinteyttävä kasvohoito, joka sopii esimerkiksi kuivalle ja kypsälle iholle. Entsymaattinen mikrohionta luo tasaisen kauniin ihonsävyn. Hoitoo sisältyy kaksi erilaista hierontaa sekä viilentävä spirulina-merilevänaamio. Pentapeptidit auttavat kiinteyttämään ja silottamaan ihoa. Lopuksi iholle levitetään Vita Cura Opti Lift -seerumi. Hoidossa käytetään laadukasta Repechage-ihonhoitobrändiä.

Tutustu myös muihin kasvohoitoihimme ja erikoiskasvohoitojen valikoimaan.

Varaa aikasi täältä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

 

Soita