Spa-hoidot

Ota yhteyttä ›

Hemmottelevat spa-hoidot Turun sydämessä

Varaa itsellesi hemmotteleva spa-hoito ja hetki luksusta arjen keskelle. Voit tulla nauttimaan day spa -hetkestä Turun keskustaan myös vaikka ystäväsi tai puolisosi kanssa.

BLISS kasvo- ja vartalohoito 179 €

Rentouttava spa-hoito, jossa tehdään ihotyypin mukainen kasvohoito pitkällä hieronnalla sekä valinnan mukainen spa-hoito vartalolle. Tämä hoitopaketti vapauttaa sinut 2,5 tunniksi irti arjesta. BLISS on myös ihana lahjaidea.

Granaattiomenahoito 115 €

Nuorekkaan ihon salaisuus on tässä! Hoito uudistaa auringon vaurioittamaa ja kuivaa ihoa saaden sen näyttämään nuorekkaalta ja kosteutetulta. C-vitamiini edistää ihon omaa kollageenituotantoa ja ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa. Ruokosokeri ja hedelmien AHA-hapot kuorivat antaen silkinpehmeän hehkun iholle. Hoidossa käytetään laadukasta Repechage-ihonhoitobrändiä.

Mineraalihoito 125 €

Kiinteyttävä ja selluliittia vähentävä merilevähoito. Hoito sisältää vartalonaamion sekä kuivaharjauksen, joka kuorii ja tehostaa nestekiertoa. Miellyttävä ja rentouttava hoito, joka poistaa stressiä sekä hellii mieltä ja kehoa. Hoidossa käytetään laadukasta Repechage-ihonhoitobrändiä.

Detox-piparminttuhoito 115 €

Energiaa keholle! Vartaloa tehokkaasti kiinteyttävä ja syväpuhdistava hoito, joka poistaa kuona-aineita. Kuolleenmeren suolat ja merimineraalit kuorivat ja puhdistavat tehokkaasti, merilevä ja oliiviöljy antavat iholle runsaan kosteutuksen. Tuloksena raikas, pehmeä ja hyvinvoiva iho. Hoidossa käytetään laadukasta Repechage-ihonhoitobrändiä.

Hot Stone kuumakivihieronta 79 €

Lämpimillä basalttikivillä tehtävä lihaksia ja mieltä rentouttava hieronta.

Aromahieronta 79 €

Eteeristen öljyjen ja lempeän hieronnan yhdistelmä, joka vähentää stressiä ja rentouttaa.

Yrttinyyttihieronta 75 €

Lämmitetyillä yrttinyyteillä ja hierontaöljyllä tehtävä taputteluhieronta, joka avaa lihasjumeja, saa nesteet liikkeelle ja rentouttaa.

Bambuhieronta 79 €

Bambukeppien ja öljyn avulla tehtävä kokonaisvaltainen hieronta kasvoista jalkapohjiin, toiveen mukaan joko kevyt tai tehokkaasti lihasjumeja avaava hoito.

Intialainen päänhieronta 35 €

Erittäin rentouttava ja stressiä poistava intialainen päähieronta.

Palveluihimme kuuluu myös klassinen hieronta ja vartalohoitoja.

Varaa aikasi täältä

Kasvojen ylelliset spa-hoidot

Nämä ihanat hoidot tarjoavat rentoutumista ja hyvää oloa. Palvelemme Turun ytimessä.

4 layer facial 85 €

Neljän ylellisen naamion hoito, joka on loistava valinta kuivalle iholle kosteuttamaan sitä syvävaikutteisesti. Hoidon tuloksena on välittömästi syväkosteutettu, hyvinvoiva iho sekä rentouttava hoitoelämys. Hoidossa käytetään laadukasta Repechage-ihonhoitobrändiä.

Vita Cura 85 €

Vita Cura on 5-osainen kiinteyttävä kasvohoito, joka sopii esimerkiksi kuivalle ja kypsälle iholle. Entsymaattinen mikrohionta luo tasaisen kauniin ihonsävyn. Hoitoo sisältyy kaksi erilaista hierontaa sekä viilentävä spirulina-merilevänaamio. Pentapeptidit auttavat kiinteyttämään ja silottamaan ihoa. Lopuksi iholle levitetään Vita Cura Opti Lift -seerumi. Hoidossa käytetään laadukasta Repechage-ihonhoitobrändiä.

Tutustu myös muihin kasvohoitoihimme ja erikoiskasvohoitojen valikoimaan.

Varaa aikasi täältä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

 

Soita