Erikoiskasvohoidot

Ota yhteyttä ›

Erikoiskasvohoidot huolehtivat ihostasi tehokkaammin | Turku

Palveluvalikoimamme sisältää lukuisia erikoiskasvohoitoja, jotka vastaavat eri keinoin ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Jos kaipaat apua oikean hoidon valitsemiseksi, autamme mielellämme!

Dermaplaning 89 €

Uutuus! Kasvojen tehokas kuorintahoito, jossa kasvot käydään läpi erikoisterällä. Dermaplaning on täysin uudenlainen toimenpide kuolleiden ihosolujen ja ihokarvojen muodostaman samean kerroksen poistamiseksi. Koe aivan uudenlainen pehmeys ja kirkkaus ihollasi Dermaplaningin avulla! Dermaplaning poistaa kuorinnan yhteydessä myös kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Dermaplaning sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin epätasaiselle ja samealle iholle, aknearville ja kuivuudesta kärsivälle iholle. Hoito sopii myös niille, joilla on ylimääräistä untuvakarvoitusta kasvoissa ja on kivuton vaihtoehto sokeroinnille.

Dermatude-konsultointi 29 €

Dermatude metaterapia on hoitokonsepti, jossa parhaat tulokset saadaan käyttämällä koko konseptia. Siksi toivomme, että varaat ensin konsultaatioajan, jonka hinta hyvitetään Dermatude-hoidoistasi.

Dermatude metaterapia 175 €

Ainoana Turussa: Dermatude metaterapia -konsepti kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon! Laitehoito, moduuli, hoitotuotteet ja hoitoprosessit on täysin integroitu yhteen. Parhaita mahdollisia tuloksia ihon ikääntymisen merkkien hoidossa, iho uusiutuu tehokkaasti ja hoito stimuloi ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Dermatude metaterapia on suunniteltu auttamaan ikääntymisongelmissa, kuten kiinteyden ja kimmoisuuden puute sekä jounteet. Hoidolla voidaan hoitaa myös kuivuutta, laajentuneita ihohuokosia, pigmentaatiota ja arpia.

Dermalux LED -valoterapia 35 €/220 € 10 krt

LED-valohoito (Photo Dynamic Therapy) on uusi ja tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä. LED-valo on tiheää valoa ja valittu aallonpituus pureutuu ihosoluun. LED-valoterapialla voidaan hoitaa aknea, rosaceaa eli ruusufinniä, pigmenttimuutoksia, laajentuneita ihohuokosia, punakkuutta sekä nopeuttaa lihasvammojen paranemista ja edistää urheilijan palautumista.

Nannic-radiofrekvenssihoito kasvoille 102 €

Miellyttävä ja samalla tehokas laitehoito, jossa imeytetään ihoon erikoisseerumia ja parannetaan ihon aineenvaihduntaa. Nannic-radiofrekvenssillä voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä, aknea, arpia, pigmentaatiota ja couperosaa.

Diatermia 52 €

Tehokas laitehoito esimerkiksi katkenneille verisuonille/couperosaan ja karvanpoistoon. Laitteella johdatetaan sähköimpulssi ohuella kertakäyttöisellä kärjellä karvatuppeen tai hoidettavalle aluelle. Tuloksia saadaan yleensä jo 1–3 kerrassa.

Ultraäänipuhdistus 79 €

Tehokkaasti ihoa puhdistava, kivuton ultraäänipuhdistus sopii kaikille, myös hyvin herkälle iholle. Kuorii pintakuivan, harmahtavan ihosolukon ihon pinnalta ja nostaa lempeästi huokosista ylimääräisen talin, meikin jäämät ja muut epäpuhtaudet. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, naamion, seerumin ja voiteet. Iho on heti ultraäänipuhdistuksen jälkeen kirkastunut ja tasaisempi.

Timanttihionta 79 € 

Tehokkaasti alipaineella ja timanttimurskeisella hoitopäällä ihoa puhdistava ja pintaa tasoittava hoito. Poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon, pintakuivuutta sekä ylimääräistä ja tukkeutunutta talia ihohuokosista. Puhdistusta voidaan täydentää mekaanisella puhdistuksella, jolla mustapäitä ja miliumeja voidaan tyhjentää. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, timanttihionnan, naamion, ihon tilan mukaiset seerumit ja voiteet.

Mikroneulaus 105 €

Mikroneulaus on tehokas hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan saavuttaa silminnähtäviä tuloksia jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä mikrovaurioita ja käytetään kehon omaa paranemismekanismia apuna. Mikroneulaus sopii sinulle, joka etsit tehokasta apua esimerkiksi ihon ikääntymisen merkkien hoitoon, aknearpiin, suurentuneisiin huokosiin, hyperpigmentaatioon tai vaikka vain kuivalle, samealle iholle. Mikroneulaus sopii jokaiselle, joka haluaa saada pehmeämmän, kiinteämmän, kosteamman sekä kirkkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä. Koneellinen mikroneulaus aktiiviseerumeilla antaa iholle välittömän ja silminnähtävän kirkkauden sekä nuorentuneen ilmeen. Ihon kosteutetusta ja hoidetusta olosta puhumattakaan. Mikroneulausta voidaan tehostaa yhdistämällä siihen lisäpalveluna happokuorinta.

Hydra Clean

Ihon puhdistuslaite, joka puhdistaa ihon alipaineen, nestesuihkuspiraalin ja tehokkaiden hoitonesteiden yhdistelmällä, kivuttomasti eroon mustapäistä ja tukkeumista! Hoitoon voidaan yhdistää myös kosteuttavia ja ihoa kirkastavia hoitovaiheita.

Varaa aikasi ›

ILOn erikoiskasvohoidot tarjoavat tuloksellista ihonhoitoa

Kun et ole varma, mikä hoito laajasta valikoimastamme olisi sinulle juuri nyt paras, voit valita valmiista hoitopaketeistamme. Me teemme ihollesi analyysin ja yhdessä keskustellen valitsemme ihosi tilaan ja toiveisiisi sopivan hoidon. Varaa siis hoitopaketti hoidon keston mukaan ja jätä muu osaavan kosmetologimme huoleksi!

Platinum 109 € / 1 h 30 min

Ihon tilan mukaan juuri sinulle räätälöity erikoishoito. Valikoimassamme on lähes 20 erikoishoitoa, joista valitsemme juuri sinulle ihosi tarpeiden mukaisen hoidon. Platinum-hoito sisältää erikoiskuorinnan, erikoisnaamion sekä rentouttavan hieronnan kasvoille, hartioille ja dekolteelle.

Glowing 85 €/ 1 h 15 min

Ihosi tilan mukaan räätälöity hoitokokonaisuus, jossa valitsemme sinulle erikoishoitojemme valikoimasta sopivimman hoidon. Hoito sisältää erikoisnaamion sekä rentouttavan hieronnan kasvoille.

Clarity Facial 75 €/ 1 h

Puhdistava ja raikastava kasvohoito erikoishoitojemme valikoimasta. Hoito sisältää erikoiskuorinnan sekä rentouttavan hieronnan kasvoille. Räätälöimme sinulle tehokkaan hoidon, jolla ihosi on välittömästi kirkkaampi ja virkistynyt.

Varaa aikasi ›

Anti-age loungen kasvohoidot | Turku

HIFU-hoito alk. 280 €

HIFU (high-intensity focused ultrasound) on tehokkain kasvojen kohotus ilman kirurgiaa. Hoito perustuu suuritaajuiseen ultraäänienergiaan, jonka avulla impulssi saadaan vaikuttamaan tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa. Yli 30-vuotiaille suunnattu HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien, leuanalusihon, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä löystyneen, ryppyisen ja velton kaula–dekoltee-alueen käsittelyyn. Caretech HIFU -teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, joka kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (superficial muscular aponeurotic system). Kudoksessa ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin uudistumista, mikä kiinteyttää ihoa luonnollisella tavalla. Ultraääni vaikuttaa kasvoilla jopa 4,5 mm syvyyteen, minne normaalisti ylletään ainoastaan kirurgin veitsellä. Yhden HIFU-hoitokerran kesto on 60–90 minuuttia ja tuloksia on nähtävissä ja tunnettavissa jo heti hoidon jälkeen, parhaimmillaan kuitenkin noin 2–3 kuukauden kuluttua. Hoito voidaan uusia kolmen kuukauden kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Infuzion System -neulaton täyteainehoito

Vallankumouksellinen neulaton hyaluronihappohoito Infuzion System on patentoitu menetelmä, jossa keraamisen kuulan avulla hyaluronihappo kuljetetaan syvälle ihokudokseen. Ihoa ei rikota, hoito on miellyttävän tuntuinen eikä toipumisaikoja tarvita. Ihoon kuljetettavat täyteaineet vastaavat molekyylikooltaan pistoshoidoissa käytettäviä aineita. Infuzion-hoidossa ei ole riskiä täyteaineiden kasautumisesta, vaan lopputuloksena on luonnollisen näköinen ja terveen tuntuinen hehkuva iho. Menetelmä on myös erinomainen välihoito/ylläpitohoito jo injektoidulle iholle.

Skin Boozter 210 € (3 krt sarjahoito 550 €), mikroneulaus + Infuzion -kombo 290 €, Skin Volymizer 290 €

NBE 3000 -radiofrekvenssihoito, yksittäinen hoito kasvoille 139 € (sarjahoito 129 €)

NBE 3000 on monipuolinen hoitolaite, jolla saadaan näkyviä hoitotuloksia ikääntymisen merkkeihin, velttoon ihoon ja rasvakudokseen. Hoidon aikana kollageenin ja hyaluronihapon tuotanto kiihtyy, mikroverenkierto paranee sekä lymfanestekierto aktivoituu. NBE 3000 -radiofrekvenssihoitolaitteella voidaan hoitaa samanaikaisesti sekä kasvojen että vartalon ihoa, esimerkiksi aktivoida lymfanestekiertoa ala- tai ylävartalon alueella. Hoitoyhdistelmiä löytyy monia.

PRX-T33 140 €

Biorevitalisaatio on ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. PRX-T33 on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka on täysin neulaton. PRX-T33 hoitomenetelmässä stimuloidaan ihonalaiskudosta , jolloin solujen välinen aineenvaihdunta paranee, kuolleet solut poistuvat, ryppyjen ja juonteiden syvyys madaltuu sekä iho kiinteytyy välittömästi. PRX-T33 on turvallinen ja tehokas hoitomuoto, joka vastaa ihon tarpeisiin saada tehokasta anti-age-hoitoa ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Hoitomenetelmä ei herkistä ihoa auringonvalolle, jonka vuoksi hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoito ei myöskään vaadi toipumisaikaa. Hoito sopii yksittäiseksi ”tuhkimohoidoksi”, sarjahoitona 3–5 kertaa pysyvämpien hoitotulosten saavuttamiseksi

EXCEED -medikaalinen mikroneulaus 240 €

EXCEED hoitaa ihoasi ikämuutoksia vastaan. Mikroneulaus tehoaa moneen iho-ongelmaan, parhaan hyödyn saa kuitenkin ikääntyvä iho. Neulaus auttaa silottamaan ryppyjä ja juonteita sekä poistamaan pigmenttiläiskiä. Se on tehokas hoitomuoto myös laajentuneille ihohuokosille, couperosa-iholle sekä aknearville. Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihon korjaamaan itseään luonnollisesti. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta tehoaineet saadaan imeytymään tehokkaasti. EXCEED-hoidossa käytettävä Stylage Hydromax, sorbitolia sisältävä hyaluronihappo, antaa maksimaalista kosteutta, parantaa ihon elastisuutta, siloittaa ryppyjä tasoittaa ihon väriä, kiinteyttää tehokkaasti. Boostaa ihollesi heleyttä! Näkyviä tuloksia jo heti ensimmisestä hoitokerrasta. Sarjahoidon hoitoväli on 4 viikkoa.

V Carbon system, kasvot ja kaula 119 €, kasvot, kaula ja dekoltee 149 €

Ensimmäinen anti-aging-kuorinta aktiivihiilellä. V Carbon system -hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabelliinaa™. V Carbon -hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle. Kasvojen lisäksi hoito voidaan tehdä kaulan, dekolteen sekä vartalon iholle. Nopea ja tehokas anti-age-kuorinta vain 30 minuutissa. 

Mesolangat ja väkälangat

Suoralla mesolangalla voidaan siloittaa juonteita, napakoittaa leuanalusta ja korostaa huulen reunaa, lankoja tarvitaan 2–20 kpl (20 e/kpl). COQ-väkälangalla voidaan kohottaa poskia, otsaa ja leukalinjaa, lankoja tarvitaan alueesta ja kudoksesta riippuen 3–9 kpl (75 e/kpl). Käynti sisältää konsultaation, suunnittelun ja voidepuudutuksen.

Varaa aikasi ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

 

Soita