Kasvohoidot

Ota yhteyttä ›

Tehokkaat kasvohoidot ihon erilaisiin tarpeisiin | Turku

Kauneuskeskuksemme valikoimassa on laaja valikoima erilaisia kasvohoitoja. Tutustu ja ihastu myös erikoiskasvohoitoihimme.

Tutustumishoito 135 €

Konsultaatiossa tehdään yksilöllinen ihoanalyysi, tunnin mittainen tutustumishoito ja hoitosuunnitelma sekä kotihoidon ohjaus. Hintaan sisältyy kotihoitotuotteita 50 eurolla. Jos haluat kasvohoidon lisäksi yksilöllisen ihoanalyysiin perustuvan hoitosuunnitelman hoitolahoidoista ja ihosi tilan ja elämäntyylisi mukaisen kotihoito-ohjelman, tämä on oikea ensiaskel sinulle!

All Inclusive -kasvohoito 92 €

Täydellinen kasvohoito kaikille ihotyypeille. Oikea hoito silloin, kun et tiedä, mistä lähteä liikkeelle ihonhoidossa tai viime käynnistäsi on aikaa. Sisältää klassisen kasvohoidon ihotyypin mukaan ja hieronnan sekä kulmien siistimisen.

Anti-Stress kasvohoito 68 €

Pehmeä hemmotteluhetki, sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan kasvoille, kaulalle ja hartioille sekä naamion ja voiteen. Hoidon aikana käytetään stressiä vähentävää, luonnollista eteeristä öljyä. Kasvohoito sopii jokaiselle, sillä valitsemme tuotteet ihon tilan mukaan.

Luomukasvohoito 70 €

Ekologinen käsintehtävä kasvohoito luonnonmukaisilla ruotsalaisilla Care of Gerd -tuotteilla, joiden aktiiviaineet ovat peräisin marjojen siemenöljyistä. Sisältää ihoanalyysin, alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä loppuvoiteet ja seerumit. Lisäksi hoitoon kuuluu myös pitkä ja rentouttava hieronta. Kasvohoito valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaan: vaihtoehtoina on kosteuttava, kirkastava, puhdistava tai kiinteyttävä kasvohoito.

Ihon puhdistus 68 €

Epäpuhtaan ihon puhdistava hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen sekä naamion ja voiteen. Auttaa erityisesti mustapäiden ja miliumien vähentämiseen.

Nuorison ihonpuhdistus 58 €

Teini-ikäisille sopiva, hellävarainen mutta tehokas mustapäiden ja miliumien kanssa kamppailevien nuorten hoito, jossa annetaan myös ihonhoidon ohjausta.

Miehen kasvohoito 79 €

Miehen iholle sopiva tehokas ja miellyttävä ihotyypin mukainen kasvohoito.

Ultraäänipuhdistus 75 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

Timanttihionta 75 €

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.

Mikroneulaus 105 €

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti.

Varaa hoitosi täältä ›

Fillmed-kuorinnat ovat uuden sukupolven happohoitoja

Fillmed-kuorinnalla voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisia iho-ongelmia. Iho on heti hoidon jälkeen kaunis, eikä erityistä toipumisaikaa tarvita. Fillmed-kuorinta on tehokkain sarjahoitona: 4 hoitoa 14 päivän välein.

Yrttisyväkuorinta 249 €

Yrttisyväkuorinta on tehokas tapa vahvistaa ja kirkastaa ihoa. Se sopii niin ikämuutosten, pigmentaatioiden kuin aknearpienkin hoitoon. Yrittisyväkuorinta tekee hyvää myös paksuuntuneelle, epäpuhtaalle iholle, jossa on talikystia ja mustapäitä. Monien muiden kuorivien hoitojen tapaan yrttisyväkuorinta ei ohenna ihoa, vaan jättää sen entistä vahvemmaksi. Hinta sisältää kaksi hoitokertaa: Ensimmäisellä kerralla tehdään yrttisyväkuorinta, jonka jälkeen iho hilseilee ja punoittaa voimakkaasti. 5 päivää yrttisyväkuorinnan jälkeen iholta poistetaan lempeästi kuoriutunut ihokerros ja iho kosteutetaan. Toinen hoitokerta sovitaan, kun yrttisyväkuorinta on tehty.

Light peel 69 €

Light peel sopii tukkoiselle iholle. Talineritystä tasapainottava hoito, joka sopii myös nuorille.

Bright peel 79 €

Erityisesti epätasaisesta pigmentaatiosta kärsivän ihon tehokas hoito, joka sarjahoitona vaalentaa ihon valovaurioista johtuvaa epätasaista pigmentaatiota.

Time peel 79 €

Tehokas, silottava kuorinta, joka häivyttää ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa myös talirauhasten toimintaa.

Varaa hoitosi täältä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

 

Soita