Kädet ja jalat

Ota yhteyttä ›

Kädet ja jalat minttiin ILOssa

Saat meiltä erilaiset hoidot käsillesi ja jaloillesi. Miltä kuulostaisi vaikkapa ammattilaisten taiteilemat rakennekynnet?

Rakennekynnet ja käsihoidot

Rakennekynnet 119 €

Trendikkäät tai luonnolliset, kynsiteknikkomme toteuttamat ja tyylisi mukaiset rakennekynnet geelillä. Huomioithan, että palvelu on tarkoitettu yli 16 vuotiaille, alle 18 vuotialta tarvitsemme huoltajan kirjallisen luvan.

Rakennekynsien huolto geelillä 79 €

Oman kynnen geelaus 55 €

Omaa kynttä vahvistava geelaus ja kestolakkaus. Kun et halua kynsiisi pidennystä, vaan haluat vahvistaa omaa kynttäsi. Geelaus voi olla myös värillinen ja koristeltu.

Rakennekynsien poisto 45 €

Sisältää kynsien siistimisen sekä hoitavan lakan.

Kestolakkaus 55 €

Kestolakalla saa tavallista kynsilakkaa kestävämmin väriä kynsiin. Meillä on upeita, kausittain uusiutuvia värejä, joista löydät varmasti oman suosikkisi!

Manikyyri 48 €

Huolitellut kädet ovat käyntikortti – käsihoidossa siistitään kynsinauhat ja viilataan kynnet, kosteutetaan käsien iho voiteella sekä lakataan kynnet.

Spa-manikyyri 55 €

Hemmotteleva ja kosteuttava hoito käsille, sisältää kynsinauhojen siistimisen, kynsien viilauksen ja lakkauksen, pehmeyttävän käsien ihon kuorinnan, ravitsevan voiteen sekä ihanan käsihieronnan.

Varaa aika

Jalkahoidot tarjoavat rentoutusta

Kauniit ja kepeät jalat ILOsta! Meillä on sinua varten mukava jalkojenhoitotuoli ja upeat hoitotuotteet. Jalkojen hoitaminen on myös terveydenhoitoa, joka ennaltaehkäisee kipuja ja tulehduksia.

Spa-jalkahoito 89,00 €

Kokonaisvaltainen jalkahoito, jossa jalat kylvetetään, kovettumia poistetaan, kynsinauhat siistitään, kynnet lyhennetään ja siistitään, haluttaessa myös lakataan, jalkojen iho kuoritaan ja hierotaan kosteuttavalla voiteella. Rentouttava elämys ja jalkojen hoito samalla kertaa.

Jalkahoito 74 €

Klassinen jalkojenhoito, jossa jalat kylvetetään, poistetaan kovettumaa, siistitään kynsinauhata, lyhennetään ja haluttaessa myös lakataan kynnet. Sisältää kosteuttavan jalkavoiteen. Hyvää hoitoa jaloillesi ja virkistystä mielelle!

Varpaankynsien kestolakkaus 52 € (toisen hoidon yhteydessä 28 €)

Valokovetteinen geelilakkaus varpaankynsiin. Valitse laajasta värivalikoimasta suosikkisi ja nauti lakatuista kynsistä, jotka kestävät jopa 6 viikkoa.

Lisäpalveluna voit jalkahoidon yhteyteen varata myös pidemmän jalkahieronnan 20 €

Varaa aika ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

 

Soita